Disclaimer

De op deze website getoonde informatie wordt door Mesdag Werken Met Plezier met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. Het bedrijf verstrekt door middel van deze website louter informatie over producten en diensten die door Mesdag Werken Met Plezier worden aangeboden. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.

Mesdag Werken Met Plezier aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website. Dit bedrijf aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de op deze website opgenomen informatie.

Verwijzingen naar sites die niet door Mesdag Werken Met Plezier worden onderhouden, zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Hoewel Mesdag Werken Met Plezier selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan het bedrijf niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en/of diensten die daarop worden aangeboden.