Drijfveren en kwaliteiten

Ambitie, openheid en positiviteit zijn mijn drijfveren; mijn competenties. Ik ben enthousiast, motiveer graag mensen en ben een teambuilder. Deze competenties zijn de basis van Mesdag Werken Met Plezier.

 

Over Mesdag

Jaren geleden begon mijn liefde voor sales. In diverse bedrijven heb ik op verkoopafdelingen gewerkt waar ik het hele reilen en zeilen heb meegemaakt. Ik vond het fascinerend om te zien hoe kleine gebeurtenissen of één enkele persoon invloed kunnen hebben op een groep mensen; op een bedrijf.
Uiteindelijk moet alles kloppen. Mijn drijfveer zit in de positieve punten en in het creëren van een goede balans. Zodat mensen kunnen doen waar ze goed in zijn en bedrijven hun klanten positief kunnen blijven verrassen.

Lex Mesdag

Als ik ergens enthousiast over ben, dan ga ik ervoor. Ik houd van contact met mensen en investeer graag in relaties, zowel zakelijk als in mijn privéleven. Begin 2008 startte ik Mesdag Werken Met Plezier en inmiddels heb ik dus ruim vier jaar ervaring als zelfstandig ondernemer. Ik ben enthousiast en gedreven en mijn helikopterview komt vaak goed van pas. Bij mijn klanten maar ook bij mijn eigen bedrijfsvoering. Ik wil mensen motiveren en ik ben een teambuilder. Het zijn competenties die passen bij wat ik doe en die maken dat ik de meeste van mijn klanten tevredenstel.

Het verhaal van de meeuw

Kent u het verhaal van de flatsende meeuw? Hij vliegt naar binnen door een open raam, krijst luidkeels en flats alles onder. Net zo snel als hij gekomen is, vliegt hij weer weg. Om uiteindelijk iedereen achter zich te laten in de puinhoop die hij veroorzaakt heeft.

De meeuw is natuurlijk een metafoor. Voor het type dat ik níet ben. Ten eerste vlieg ik niet zomaar naar binnen. Als we een klik hebben dan kijken we samen hoe we aan de slag gaan. Dan start ik met de verkenning om u goed te kunnen adviseren en ondersteunen. Ten slotte kan ik u coachen om de verbeteringen toe te passen. En in plaats van de puinhoop van de meeuw, laat ik een bedrijf achter dat weer met volle kracht vooruit kan.